Oefentherapie Rotterdam

De oefentherapeut logo

IN DE PERIODE VAN 16 MAART TOT 6 APRIL IS DE PRAKTIJK VAN DE MAATSCHAP OEFENTHERAPIE ROTTERDAM GESLOTEN IN HET KADER VAN DE MAATREGELS OM HET CORONA-VIRUS TE BEPERKEN.

IN DEZE PERIODE KUNT U ONS BIJ VRAGEN OF VOOR OVERLEG MAILEN OP .  WIJ STREVEN ERNAAR U BINNEN 3 WERKDAGEN TE ANTWOORDEN.

OOK KUNT U ZICH AANMELDEN VOOR EEN TELEFONISCH OF EEN VIDEO-CONSULT. WIJ GAAN OP DEZE MANIER DOOR MET ZORG AANBIEDEN OOK NU DE PRAKTIJK GESLOTEN IS.

SANNE VERSLUIJS EN BARBARA VERSLUIJS

Maatschap Oefentherapie Rotterdam is een groepspraktijk van oefentherapeuten Cesar  met specialisaties in de kinderoefentherapie, de sensorische integratietherapie, de bekkenoefentherapie en de psychosomatische oefentherapie. 

Onze praktijk voor oefentherapie is gevestigd in gezondheidscentrum Lijn 2: een multidisciplinair centrum waar verschillende disciplines onder één dak werken. Wij werken binnen het centrum samen met huisartsen, POH GGZ-ers (psychologie en orthopedagogiek), maatschappelijk werk (DOCK), fysiotherapie (per september 2016), logopedie, diëtetiek en medisch pedicure. Deze samenwerking betekent een bundeling van kennis en inzichten. Onze missie is mensen bewegen tot lichamelijk en geestelijk bewustzijn. 

Informatie over ons aanbod kunt u lezen op deze website, en/of u kunt bellen 010-4843338.

Tot ziens in onze praktijk,

Sanne & Barbara Versluijs

Terugbel verzoek

Wilt u teruggebeld worden? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Het Team

Barbara Versluijs

Barbara Versluijs


Barbara werkt sinds 1996 binnen Maatschap Oefentherapie Rotterdam en heeft zich de afgelopen jaren verder geschoold in bekken(bodem-)problematiek. Zij behandelt met name vrouwen rond de zwangerschap en mannen en vrouwen met incontinentieproblemen. Daarnaast heeft zij in 2011 de opleiding tot psychosomatisch oefentherapeut afgerond.

“Hoe gezond iemand zich voelt, wordt bepaald door zijn lichamelijk én geestelijk welbevinden. De wisselwerking van deze factoren vind ik erg interessant en hiervan probeer ik de mensen die in onze praktijk komen dan ook bewust te maken: gezond zijn is goed voor jezelf zorgen, goed eten, regelmatig bewegen en ook zorgen voor geestelijke ontspanning.”

Sanne Versluijs

Sanne Versluijs


Sanne heeft in 1992 haar studie Oefentherapie Cesar afgerond en werkt vervolgens als algemeen oefentherapeut met volwassenen en kinderen in een particuliere praktijk. De interesse voor het werken met kinderen is al tijdens haar stage van de opleiding aangewakkerd. Na een aanvullende opleiding rondt ze in 2005 de Post-HBO opleiding Kinderoefentherapie af en wordt hiermee geregistreerd Kinderoefentherapeut. Vanaf het moment dat Sanne in 2007 binnen Maatschap Oefentherapie Rotterdam gaat werken, legt zij zich volledig toe op het behandelen van kinderen met allerhande problematiek.

“Als (kinder)oefentherapeut werk je niet alleen met het kind, maar begeleid je ook de mensen die in de directe omgeving van het kind deelnemen aan de opvoeding. Dit maakt mijn werk boeiend en veelzijdig. Het is steeds weer mooi om te zien hoe een kind leert te gaan vertrouwen op zijn eigen kunnen en van hier uit stap voor stap zijn (bewegings)wereld vergroot.”